NRP Asset Management har ansatt André Møller (44) fra Sparebank 1, og Charlotte Holgersen (30) som kommer fra Pareto Asset Management. 

  • Vi har vært svært grundige i letingen etter nye medarbeidere, og med Møller og Holgersen får vi erfaring, spisskompetanse og to svært trivelige personer på laget vårt, sier Managing Partner Thorbjørn Pedersen i NRP Asset Management.  

Møller kommer til NRP AM fra stillingen som leder for eiendomsinvestering og medlem av ledergruppen i kapitalforvaltning i Sparebank 1 Forsikring.

  • For min del var det avgjørende å bli kjent med hvordan NRP i tillegg til å ha levert stabil imponerende avkastning over lang tid, har lagt til grunn et solid sett med etiske og bærekraftige handlingsregler i sin forvaltning av eiendomsfond, sier Møller.                                                                         
  • I tillegg er det en veldig hyggelig gjeng, den kombinasjonen ble for fristende å si nei til.

Holgersen kommer fra Pareto Asset Management, hvor hun har jobbet med compliance siden 2012.

  • NRP er for meg en litt skjult juvel, men i ansettelsesprosessen ble jeg bedre kjent med virksomheten og menneskene, og jeg var ikke i tvil om at dette var stedet for meg, sier Holgersen.

NRP Asset Management har over NOK 10 milliarder i egenkapital under forvaltning gjennom sine fond.


Kontakt: 
Axel Wroll-Evensen
Partner
NRP Asset Management AS        
Tel: +47 23 11 58 84        
Mobil: +47 99 40 44 77
E-post: awe@nrpam.no


Om Ness, Risan & Partners (NRP)
NRP Gruppen er en uavhengig og privateid virksomhet for investor-tjenester og forvaltning, med hovedkonter i Oslo. NRP spesialiserer seg på næringseiendom i Norden, og er med 1,4 millioner kvm logistikk-eiendom den største ikke-noterte forvalteren i dette segmentet. Siden 2000, har NRP Gruppen gjennomført flere enn 230 transaksjoner innen næringseiendom i Norden og levert solid avkastning til sine investorer.